Predstavniki Solidarnosti v Občinskem svetu Mestne občine Novo mesto

Solidarnost Novo mesto je na lokalnih volitvah 20. novembra dosegla svoj osnovni cilj ter prejela dva mandata v občinskem svetu. Član oziroma članica občinskega sveta sta postala Uroš Lubej in Maja Žunič Fabjančič. Na podlagi tega rezultata smo v delovna telesa občinskega sveta lahko zasedli še pet mest v delovnih telesih občinskega sveta. Predstavljamo vam vaše predstavnike v občinskem svetu.

Stik z našo svetniško skupino lahko vzpostavite prek njenega vodje, in sicer prek telefonske številke 031-626-326 ali e-maila uros.lubej@cuvar.si.

Uroš Lubej

Uroš Lubej bo v mandatu 2022-26 opravljal funkcijo člana občinskega sveta. Je tudi vodja naše svetniške skupine. Občinski svet ga je tudi imenoval za člana dveh delovnih teles, in sicer Komisije za statut in poslovnik ter Komisije za vloge in pritožbe. V primeru, da ste seznanjeni s kakršno koli nepravilnostjo, nezakonitostjo ali celo neustavnostjo pri delovanju Mestne občine Novo mesto ali njenih zavodov, se lahko lahko obrnete nanj. V tem mandatu se bo Uroš poleg tega še posebej posvetil predšolski vzgoji, vključevanju vseh ljudi v občinske politike ter preglednosti delovanja mestne občine.

Stopite v stik z nami

Imaš pobudo, komentar, vprašanje? Želiš sodelovati z nami? Pošlji nam sporočilo! Tudi tvoj glas je lahko slišan.

      Strinjam se, da Solidarnost hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR