sodeluj

V kolikor želite sodelovati s Solidarnostjo Novo mesto, nam pišite na naslov uros.lubej@cuvar.si.

V kolikor z nami deliš vrednote, kot so svoboda, enakopravnost, solidarnost, pravičnost, pravica do dostojanstva, zakonitost ter družbena in okoljska odgovornost, te vabimo, da postaneš član stranke Solidarnost. Verjamemo, da je država v službi vseh državljanov in državljank in da obstaja zato, da zagotavlja socialno pravičnost in solidarnost, varuje javne dobrine in okolje, omogoča vsakemu posamezniku pogoje za ustvarjalnost in ščiti njegovo svobodo in lastnino.

Če se želiš včlaniti v stranko, izpolni pristopno izjavo in jo pošlji na naslov Solidarnost, Einspielerjeva 6, 1000 Ljubljana. S podpisom pristopne izjave potrjuješ, da sprejemaš program in statut stranke Solidarnost.

Izpolni pristopno izjavo

Vse, ki bi želeli podpreti ideje o drugačnem Novem mestu tudi finančno, vabimo, da nam sredstva nakažete na naš bančni račun:
Solidarnost, Einspielerjeva 6, 1000 Ljubljana
Transakcijski račun: SI56 0201 1026 0732 716 (odprt pri NLB d.d.)
Davčna številka: 44930372 (nismo davčni zavezanec)

Za lažjo sledljivost donacij prosimo v polje “Sklic” vpišite 00 2014-08.

V rubriko namen napišite, da želite donacijo nameniti Solidarnosti Novo mesto.

Donacije so dovoljene zgolj kot prispevki fizičnih oseb. Prispevki posamezne fizične osebe v skupnem znesku v enem letu ne smejo presegati desetkratne povprečne bruto mesečne plače. Informacije o donatorju ni potrebno razkriti, razen če je prispevek večji od povprečne bruto mesečne plače.